Λεωφόρος Καραμανλή 350, Χανιά, Ελλάδα

Καλώς ήρθατε στην Εταιρεία Κέρδος!

"Υπάρχει κάτι άλλο όμως στην Κρήτη. Υπάρχει κάποια φλόγα - ας την πούμε ψυχή - κάτι πιο πάνω απ' τη ζωή κι απ' το θάνατο, που είναι δύσκολο να την ορίσεις. Υπάρχει αυτή η περηφάνια, το πείσμα, κάτι άλλο, ανέκφραστο κι αστάθμητο, που σε κάνει να χαίρεσαι που είσαι άνθρωπος."

Νίκος Καζαντζάκης

Ακίνητα σε περιοχές που θα λατρέψετε. Παράδοση που διαιωνίζεται... Μένει μαζί σας.

Θέα στο άπειρο... Στα βουνά, στα Λευκά Όρη. Στη θάλασσα, στον κόλπο της Σούδας.

Παντού... Δημιουργούμε... Οικοδομούμε την κατοικία των ονείρων σας... Στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ διατηρούνται ακόμη, οι στενοί οικογενειακοί και συγγενικοί δεσμοί. Το σπίτι. Τα Πατροπαράδοτα έθιμα. Η Μουσική και τραγούδια. Το βιολί, η λύρα, το λαούτο. Οι Κρητικοί χοροί. Ο Χανιώτικος Συρτός, που παίχτηκε και χορεύτηκε για πρώτη φορά στις Λουσακιές Κισσάµου. Οι μαντινάδες και τα ριζίτικα τραγούδια που αντηχούν σε κάθε γλέντι.

Περιοχές γεμάτες συγκινήσεις.

Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι, Ηράκλειο. Περιοχές που διατηρούν την ομορφιά τους, εις πείσμα των περιπετειών σαράντα αιώνων. Ανδρεία. Ανεξαρτησία. Φλογερή φαντασία. Αγάπη για την περιπέτεια. Ακατανίκητη ορμή ελευθερίας.

Στην εταιρεία ΚΕΡΔΟΣ προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σε τομείς όπως:

Αγορά, πώληση και ενοικιάσεις ακινήτων, εκτιμήσεις ακινήτων, αναπαλαιώσεις, οικοδομικές άδειες, τοπογραφικά, επίβλεψη οικοδομικών εργασιών, άμεση δανειοδότηση, δηλώσεις εθνικού κτηματολογίου, έρευνες σε υποθηκοφυλακείο, τακτοποίηση κληρονομικών και φορολογικών υποθέσεων: ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Έτσι γεννήθηκε το όνομά μας, ΚΕΡΔΟΣ: Κέρδος επιλογών - Κέρδος ζωής.

 

Προτεινόμενα ακίνητα


 

  • BPOR Logo
  • Fiabci Logo
  • MMCEPI Logo
  • NAP Logo
  • SEK Logo
  • SEKE Logo
  • SYMENOX Logo