Καλύβες, Αποκόρωνας, Χανιά, Ελλάδα

+30 28250 31950

Hot Properties

 1. Περισσότερα

  Ανεξάρτητη κατοικία προς πώληση στην Παλαιόχωρα

  165.000,00 €
 2. Περισσότερα

  Μεζονέτες προς πώληση στην Αλμυρίδα

  150.000,00 €
 3. Περισσότερα

  Πώληση εξοχικής κατοικίας στα Παλαιά Ρούματα

  150.000,00 €
 4. Βίλα προς πώληση στο Σταυρό Χανίων
  Περισσότερα

  Βίλα προς πώληση στο Σταυρό Χανίων

  7.000.000,00 €

Καλώς ήρθατε στην Εταιρεία Κέρδος

Υπάρχει κάτι άλλο όμως στην Κρήτη. Υπάρχει κάποια φλόγα ας την πούμε ψυχή κάτι πιο πάνω απ' τη ζωή κι απ' το θάνατο, που είναι δύσκολο να την ορίσεις. Υπάρχει αυτή η περηφάνια, το πείσμα, κάτι άλλο, ανέκφραστο κι αστάθμητο, που σε κάνει να χαίρεσαι που είσαι άνθρωπος.

Νίκος Καζαντζάκης

Ακίνητα σε περιοχές που θα λατρέψετε. Παράδοση που διαιωνίζεται. Μένει. Μαζί σας. Θέα στο άπειρο. Στα βουνά. Στα Λευκά Όρη. Στη θάλασσα. Στον κόλπο της Σούδας. Παντού. Δημιουργούμε. Οικοδομούμε την κατοικία των ονείρων σας. Στην Κρήτη.

Εδώ διατηρούνται ακόμη, οι στενοί οικογενειακοί και συγγενικοί δεσμοί. Το σπίτι. Πατροπαράδοτα έθιμα. Μουσική και τραγούδια. Το βιολί, η λύρα, το λαούτο. Οι Κρητικοί χοροί. Ο Χανιώτικος Συρτός, που παίχτηκε και χορεύτηκε για πρώτη φορά στις Λουσακιές Κισσάµου. Οι μαντινάδες και τα ριζίτικα τραγούδια που αντηχούν σε κάθε γλέντι.

Περιοχές γεμάτες συγκινήσεις.

Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι, Ηράκλειο. Περιοχές που διατηρούν την ομορφιά τους, εις πείσμα των περιπετειών σαράντα αιώνων. Ανδρεία. Ανεξαρτησία. Φλογερή φαντασία. Αγάπη για την περιπέτεια. Ακατανίκητη ορμή ελευθερίας.

Αγορά/πώληση ακινήτων, εκτιμήσεις ακινήτων, αναπαλαιώσεις, οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοικιάσεις ακινήτων, οικοδομικές άδειες, τοπογραφικά, επίβλεψη οικοδομικών εργασιών, άμεση δανειοδότηση, δηλώσεις εθνικού κτηματολογίου, έρευνες σε υποθηκοφυλακείο, τακτοποίηση κληρονομικών και φορολογικών υποθέσεων: ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Γι' αυτό το όνομά μας είναι ΚΕΡΔΟΣ: Κέρδος επιλογών - Κέρδος ζωής.

Προτεινόμενα ακίνητα

 1. Βίλα προς πώληση στο Σταυρό Χανίων
  Περισσότερα

  Βίλα προς πώληση στο Σταυρό Χανίων

  7.000.000,00 €
 2. Οικόπεδο στη Τοπόλια Χανίων
  Περισσότερα

  Οικόπεδο προς πώληση στην περιοχή Τοπόλια Χανίων

  1.000.000,00 €
 3. Περισσότερα

  Υπερπολυτελής Βίλα στο Σίσσι

  1.500.000,00 €
 4. Περισσότερα

  Βίλα προς πώληση στο Σταλό

  1.200.000,00 €

Τελευταία άρθρα